Follow Me

Close

Op 30 juli 2016 lanceerde ik mijn blog Verwonderhoekje. Exact 1 jaar later organiseerde ik mijn eerste Verrassende Blogwandeling, in Kanne. De reacties tijdens deze wandeling waren zó positief dat ik besloot om er regelmatig eentje te organiseren.

Sindsdien gingen we al wandelen in Mettekoven, Kerniel, Dilsen, Nieuwenhoven, Averbode, Herkenrodebossen, het Bellevuebos, Zammelen en Bokrijk. En dan was er nog die begeleide natuurwandeling in Het Wik (in Genk) die ik wel op de kalender zette maar niet zelf organiseerde.


Kalender 2019

Er valt nog zoveel meer te ontdekken en te delen. Daarom organiseer ik op regelmatige basis nieuwe Verrassende Blogwandelingen. Hieronder vind je de toekomstige data.
Door omstandigheden kunnen data en locaties wijzigen. Updates deel ik op Facebook. Wil je liever per mail op de hoogte gehouden worden? Laat je mailadres dan achter in het contactformulier.

22 september – Greenspot Grootloon
17 november

Je kan je nu al inschrijven. Als je me via het contactformulier laat weten voor welke wandeling(en) je inschrijft (en met hoeveel personen) dan bezorg ik je tijdig alle info per mail.


Wat kan je verwachten tijdens zo’n Verrassende Blogwandeling?

Verrassingen (dat spreekt voor zich),

Een heel divers gezelschap van heel fijne mensen,

Een mooi stukje natuur.

Dit sowieso. En al de rest is mooi meegenomen. 🙂


Volgende Verrassende Blogwandeling: zondag 22 september in Greenspot Grootloon

Het doorkijkkerkje in Grootloon
Het doorkijkkerkje in Grootloon, bij valavond.

Voor de volgende Verrassende Blogwandeling trekken we naar een gebied dat in alle jaargetijden mooi is maar op z’n mooist tijdens de bloesemperiode en in de herfst.

Greenspot Grootloon staat bekend om zijn doorkijkkerkje maar er valt zoveel meer te zien en te beleven. We wandelen er door holle wegen, over landwegjes en heuvels, langs hoogstamboomgaarden, poelen en houtkanten. Hier zijn de vergezichten weids en is het leven zoet. Zelfs de oude Romeinen wisten dat al. 😊

Na deze wandeling van een 8-tal km gaan we samen iets eten in Borgloon.

Praktisch:

  • Zondag 22 september om 10 uur, einde voorzien rond 13 uur. Aansluitend lunch.
  • Je kan gratis deelnemen aan de wandeling. Schrijf je wel even in vóór donderdag 19 september via het contactformulier.
  • Ga je na de wandeling graag mee lunchen? Laat het me weten uiterlijk zaterdag 14 september.
  • We rijden zoveel mogelijk samen. Zoek jij vervoer of kan je zelf een ander meenemen in je auto? Geef even een seintje.

Als je je inschrijft, krijg je tijdig meer details over de plaats van vertrek enzovoort.
Wandel je mee?


Eerdere Verrassende Blogwandelingen

Klik op de links hieronder om alles te ontdekken over eerdere wandelingen.


Verrassende Blogwandeling in Kanne
Tijdens de allereerste Verrassende Blogwandeling in Kanne.
Don`t copy text!