Follow Me

Close

Al enkele jaren bundel ik in mijn blog die dingen die mij verwonderen. Door ze dichter bij anderen, bij jou, te brengen wil ik aantonen dat je niet actief op zoek moet gaan naar iets om je over te verwonderen. Je vindt dat iets meestal heel dichtbij.
Ik hoop dat mijn berichten tot een beetje meer verwondering leiden, en tot meer verwonderaars.

Op 12 december 2018 startte ik met een nieuwe reeks, ‘Iedereen verwonderaar’, waarin ik andere verwonderaars ruimte schenk op mijn website, in de vorm van een blogbericht.
Hoe die ruimte ingevuld wordt, dat kan hij of zij helemaal zelf bepalen. Met foto’s, tekeningen, een filmpje of met quotes, het kan allemaal. Ieder kiest de manier waarop hij het best uitdrukking kan geven aan wat verwondering voor hem is, aan wat verwondering bij hem opwekt. Ieder kiest de manier waarop hij anderen wil inspireren.


Kristof Bleus koos voor een interview, dat ik mocht uitschrijven. Ik ontmoette Kristof tijdens een netwerkmoment eind oktober en enkele dagen later vroeg ik hem of hij deze reeks wou openen. Verwondering zit diep verweven in Kristofs leven, zo blijkt uit het interview. En verhalen, iets waar ik zelf ook meer rond wil werken.
Ik ben heel blij dat ik het verhaal van Kristof met jou kan delen. Het loont de moeite om het helemaal te lezen en te beluisteren. Hieronder vind je alvast enkele quotes terug.

Verwondering is volgens mij het moment waarop je jezelf verliest en instapt in het wonder.

Ik stap zo snel in dat wonder, in die verwondering, dat ik soms vergeet dat ik iets niet durf.

Vanuit stilte is er ruimte voor verwondering en vanuit die verwondering gaat er ruimte zijn voor verhalen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.