Follow Me

Close

Ontdekkingen en verwondering

De voorbije jaren organiseerde ik een twintigtal Verrassende Blogwandelingen. Eind 2021 was het tijd voor iets nieuws. We blijven samen op pad gaan, omdat dat plezant is, maar het concept is anders dan voorheen.

Tijdens Wonderbaarlijke Blogwandelingen gaan we ons verwonderen en verbazen.

Onderweg is er veel om ons over te verwonderen. Onze ontdekkingen, en de wonderbaarlijke natuurweetjes die ik onderweg deel, leiden ook tot heel fijne gesprekken.

Wandel jij mee op zondag 3 juli? Meer info vind je binnenkort onderaan op deze pagina.

Liesbeth Delvax wandelde mee op 27/02/22. Haar foto’s vind je terug in het blogbericht over de Wonderbaarlijke Blogwandeling en onder deze quote.

Verwonderd worden op een wondermooie zondagochtend
Bernadet nam ons mee op pad en verraste ons met wonderbaarlijke weetjes over mossen, zwammen, spechten en ga zo maar door. Door de opzet van de wandeling ga je anders wandelen en kijken naar de dingen rondom je.
Ik verwonderde me over de schoonheid van de natuur. Hoe dit kleine boomstammetje veranderd was in een prachtige constructie van zwammen en mossen … Het leek wel een bloem.

Liesbeth
Zoveel moois dat de creëert met mossen en zwammen.

Kalender

Zondag 3 juli: locatie en praktische details volgen binnenkort

We starten meestal om 10 uur (uitzonderlijk om 9u30) en het einde van de wandeling is voorzien rond 13 uur.
De wandelroutes zijn 5 à 7 km lang. Aansluitend gaan we samen ergens lunchen, omdat dat gewoon gezellig is. 🙂

Word je graag persoonlijk uitgenodigd voor de Wonderbaarlijke Blogwandelingen? Meld je dan aan voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief waarin ik jou ook (wandel)tips en weetjes meegeef.

Sfeerbeeld van natuurgebied de Grote Beemd in Wellen.
Don`t copy text!