Hier is ie dan, mijn nieuwe blog


Na vele maanden van dromen en plannen

na vele maanden van testen en puzzelen

en na vele uren hulp van Lambert Bollen van lemIT (dank je wel, Lambert)

kan ik vandaag, met een heel blij gemoed, mijn nieuwe blog lanceren.

een nieuw begin

De oude blog verwonderhoekje.wordpress.com blijft nog een tijdje bestaan. Alle blogberichten van 2016 vind je daar nog in terug. En als je mij daar volgt, krijg je ook nog bij elke publicatie van een nieuw blogbericht een korte mail met de link naar dat bericht.

Binnenkort zal je mij ook kunnen volgen op deze nieuwe blog. Ik bekijk nog even hoe die communicatie kan verlopen. 

Waarom een nieuwe blog?

Vorig jaar droomde ik ervan om een nieuwe website te lanceren, een nieuwe blog. Een blog met een ander, frisser ontwerp. Een blog die meer interactie met mijn lezers zou bieden en meer uitbreidingsmogelijkheden had op termijn.

Maar zolang ik met de oude blog nog enigszins kon doen wat ik wou, nam ik mijn tijd voor de voorbereiding van de nieuwe. Veel tijd … want er kwamen altijd andere prioriteiten in de plaats, andere zaken die ik nog even dringend moest doen vooraleer ik mij weer even aan mijn website wijdde.

En toen kwam de dag waarop ik inzag dat ik het alleen niet gerealiseerd kreeg. Gevolgd door de dag (vele maanden later) waarop er met veel hulp van een expert een doorbraak kwam. Mijn nieuwe blog kreeg vorm en ik zag dat het goed was.

Wat is nieuw?

De kortere url
www.verwonderhoekje.be. Veel gemakkelijker om te onthouden.

De tagwolk 
Wil je meer weten over de Saarschleife bijvoorbeeld, dan kan je dankzij de linken achter het woord Saarschleife alle berichten terugvinden waarin ik de Saarschleife getagd heb.

Het archief
Selecteer je hier een maand, dan krijg je vliegensvlug alle berichten te lezen die ik in die maand publiceerde.

De pagina ‘Verrassende Blogwandelingen’
Op deze pagina vind je alles terug over voorbije wandelingen en wandelingen die nog gepland staan.
Ik werk nog aan een jaarkalender voor 2019 die je op deze pagina op elk moment kan raadplegen. Zo blijf je altijd op de hoogte van toekomstige Verrassende Blogwandelingen.

De pagina ‘Contact’
Wil je je inschrijven voor één of meerdere Verrassende Blogwandelingen? Dat kan je nu gemakkelijk dankzij het contactformulier.
Wil je mij graag een vraag stellen over mijn blog of wil je een reactie posten? Ook dat kan met dit formulier.

In 2019 zal ik nog enkele nieuwigheden introduceren. Maar da’s voor later.

Ik ben blij met mijn nieuwe blog.
Wat vind jij ervan? Deel gerust jouw mening, hieronder of op Facebook.

  • 26 October 2018
  • 2

YOU MIGHT ALSO LIKE

Samen op stap … in Groot-Gelmen
July 12, 2021
Samen op stap … in Berg
October 16, 2020
Vrijheid en blijheid in de natuur
May 20, 2020
Samen op stap … in het Pijnven
November 28, 2019
Samen op stap … in Grootloon
October 09, 2019
Samen op stap … in Alden Biesen
September 05, 2019
3 jaar Verwonderhoekje
July 30, 2019
Samen op stap … in Bokrijk
May 13, 2019
Samen op stap … in en om Zammelen
March 28, 2019

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.