Categorieën
Op stap

Mijn Nederlands avontuur: de start

Ik heb een plan!

Een plan om dit voorjaar door Nederland te trekken. Nu zijn er best wel wat interessante plekken die ik nog op mijn bucket list heb staan. Ik zou dat lijstje kunnen afwerken en deze plekken stuk voor stuk kunnen bezoeken om ze daarna af te vinken. Maar ik wil het anders aanpakken.

Ik wil me graag laten verrassen door de lezers van mijn blog, meer bepaald de lezers in Nederland. En daarom doe ik hier een warme oproep.

Al anderhalf jaar schrijf ik hier over wat me verwondert in mijn streek en regelmatig ook daarbuiten. Ik schreef ook al verschillende stukjes over Nederland, waaronder:
Op een onbewoond eiland… over het mooie eiland Tiengemeten,
In ’t mooiste stukje Nederland over wandelen in prachtig Zuid-Limburg,
Een dagje Dordt over die heerlijke stad aan het water,
en zopas nog over Lisse in Lente in Lisse.

Woon jij in Nederland en wil je graag een ander, mooi stukje van je land delen met mij, en met de lezers van mijn blog? Is er een plek waar je graag vertoeft, een mooie locatie in een natuurgebied, in je dorp of stad? Wat vind jij dat meer aandacht mag krijgen zodat het niet alleen jou maar ook anderen blij kan maken? Misschien wil je wel samen met mij op pad gaan en mij de pracht van de dingen die jou omringen tonen? Laat het me dan zeker weten.

Je reactie is welkom op Verwonderhoekje. Dank je wel alvast.

Waar zal dit plan me heen brengen? Ik vind het spannend. En ik ben heel benieuwd naar de reacties. 🙂

Wordt vervolgd…

Haven in Dordrecht
Een foto uit het archief: een haven in Dordrecht.

4 reacties op “Mijn Nederlands avontuur: de start”

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Don`t copy text!