Categorieën
Op stap

Verrassende Blogwandeling – wintereditie

Abdij Mariënhof in Kerniel
Abdij Mariënhof in Kerniel

Op zondag 4 maart organiseer ik mijn 3e Verrassende Blogwandeling. We gaan dan winterwandelen. Winter… het lijkt moeilijk te geloven op zonnige januaridagen waarop het kwik tot 14 graden klimt en de narcissen in onze tuin als paddenstoelen uit de grond schieten.

Tijdens de voorgaande Blogwandelingen was het aangenaam wandelweer en daar tekenen we nu ook weer voor, natuurlijk.
Er zullen verrassingen zijn, zeker weten! En je zal gegarandeerd toffe mensen ontmoeten tijdens de wandeling. Mensen die je nog nooit eerder zag of misschien wel oude bekenden. Ook dat maakt deel uit van de verrassing. 🙂

In bovenstaande foto schuilt al een tip over de regio waarin we op stap gaan. Abdij Mariënhof bestaat uit enkele mooie en indrukwekkende gebouwen die zich bijzonder goed lenen voor een foto uit de oude doos (een foto van nu met een filter). Deze abdij is één van de trekpleisters op onze wandeling door Kerniel (Borgloon) en Jesseren (Tongeren).

Om 10 uur starten we met deze wandeling van max. 8 km.
Aansluitend (rond 13 uur) zullen we samen iets drinken en/of eten.

De inschrijvingen na mijn eerste aankondiging liepen vlot binnen.
Er is nog plaats voor een 8-tal personen. Wil jij ook heel graag mee? Een mail naar verwonderhoekje volstaat om je in te schrijven. Vlug zijn is de boodschap.
Nadat ik jouw inschrijving ontvangen heb, stuur ik je een mail met meer details.

Zie ik jou op 4 maart?

Wil je wel maar kan je er niet bij zijn op zondag 4 maart, dan misschien wel op zondag 6 mei. Dan trekken we ’s morgens naar de Maaskant voor een Verrassende Blogwandeling mét picknick. Wat, waar en hoe, daarover schrijf ik binnenkort meer. Stip de datum alvast aan in je agenda.

Wil je mijn blogberichten over de vorige 2 wandelingen nog eens nalezen, dat kan hier:
Samen op stap… in Kanne 
Samen op stap… in Kanne (nog een extraatje)
Samen op stap… in en rond Mettekoven

2 reacties op “Verrassende Blogwandeling – wintereditie”

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Don`t copy text!