Categorieën
Inspirerend

Een bijzondere zomeravond

Op één van de warmste avonden van het jaar, zat ik aan een tafel bij het water, omringd door bijzondere mensen. Toen 2016 van start ging, kende ik hen nog niet, en kon niets in mij vermoeden dat ik op een dag zó blij zo zijn dat ik hen weer terug zou zien. Ze zijn een ware verrijking van mijn leven.

Ik heb met veel verwondering gekeken, naar de lachende gezichten, het enthousiasme, de interacties. En geluisterd naar de vele verhalen, de dromen.
We zijn allemaal anders. Maar er is iets dat ons verbindt, ons doet samenkomen, en zulke bijzondere zomeravonden schept.

Als ik een boek had waarin alle mooie momenten die ik met hen deel, neergeschreven werden, dan was dat al een lijvig exemplaar, en waren er die avond weer enkele pagina’s bijgekomen.

Een leeg blad lonkt…

margriet

0 reacties op “Een bijzondere zomeravond”

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Don`t copy text!