Categorieën
Inspirerend

World Photo Day

Vandaag is het ‘World Photo Day’ en ik vind dat een mooie dag om de persoon ‘in the picture’ te zetten die mijn blog kleurt met zijn foto’s.

Stef in Rome

Dit is Stef, mijn echtgenoot en wandelmaatje. In zijn vrije tijd maakt hij graag foto’s, vooral van architectuur en van de natuur. Zelf is hij heel kritisch over zijn foto’s, maar ik vind dat er heel vaak echte pareltjes bij zijn. Hij heeft een goed oog voor detail en licht dingen uit die mij niet opvallen. En hij is goed in kadrering. Rond de foto’s die ik in mijn blog plaats, moet enkel nog een kadertje. Verder zijn ze perfect.
In die zin is mijn blog ook een beetje van hem. Dus als je de initialen SJ (een enkele keer kan ’t ook JS zijn) in een foto ziet staan, dan kijk je mee door de ogen van Stef.

Hieronder plaats ik een foto die hij enkele jaren geleden gemaakt heeft toen we bovenop een heuvel zaten in Sestri Levante, aan de Ligurische kust. We hadden er uitzicht op de baai aan de voet van de heuvel. Het was een práchtige dag, zonneschijn alom en temperaturen boven de 30°C. De tocht naar de heuveltop was heel zwaar geweest, maar het uitzicht nadien was adembenemend. ’t Was echt een heerlijke plek om te zitten en te kijken… naar het azuurblauwe water dat glinsterde in de zon.

Sestri 2014

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Don`t copy text!